Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dobrodošli u prvu domaću fabriku LED rasvete u regionu

Sa ponosom ističemo da smo jedina proizvodnja u regionu, koja od početka do kraja, ceo proces proizvodnje obavlja u svom pogonu. Od repromaterijala do finalnog proizvoda.

Za to je zaslužno desetogodišnje iskustvo koje posedujemo kada je LED rasveta u pitanju. Počeli smo pre deset godina, tako što smo  sastavljali gotove komponente sijalica.  Nakon toga, svesni da ukoliko želimo da ponudimo kvalitet moramo sve imati u sopstvenoj režiji, osnovali smo sopstvenu proizvodnju i već četiri godine smo lideri, ne samo na našim prostorima i regionu, već na celom Balkanu, kada je u pitanju kvalitet materijala, način proizvodnje, noviteti, koje nudimo tržištu, lideri u broju osvojenih nagrada, politike poslovanja i saradnje sa klijentima.

Sa razvojem LED tehnologije, a zahvaljujući njenoj velikoj efikasnosti i napretku, omogućena je sve veća primena u oblasti osvetljenja. Široke mogućnosti u pogledu kvaliteta boje svetlosti, kontrole, intenziteta svetla, učinile su LED primenljivim i na mestima sa najvišim svetlosnim zahtevima kao što su operacione sale, fotografski i televizijski studiji…

Ono sto je velika prednost Weiss light LED rasvete je mala potrošnja i dug vek trajanja. Upravo to ih čini primenljivim  i za namene, kao sto su blicevi, stroboskopi, gde uspečno  zamenjuju ksenosnke sijalice.

  • Višestruka ušteda elektične energije
  • Višegodišnji radni vek
  • Odsustvo štetnih materija (IR , UV , živa ,…)
  • Pouzdanost i otpornost u odnosu na druge izvore
  • Opšte i dekorativno osvetljenje stambenih i kancelarijskih prostora
  • Osvetljenje ulica, puteva, staza, prolaza
  • Osvetljenje fasada, izloga, podvodna svetla (bazeni, fontane), reklamno osvetljenje
  • Saobraćajna svetlosna signalizacija (semafori, dinamička kontrola saobraćaja …)
  • Osvetljenje i signalizacija na vozilima
ZDRAVLJE

Prednost Weiss light LED rasvete je odsustvo otrovnih materija (poput žive) kao i ultravioletnog (UV) i infracrvenog (IR) zračenja. Takođe, zagarantovano je minimalno toplotno zračenje, te nema faznog oscilovanja, koje škodi ljudskom vidu.

UŠTEDA

Ako se uzmu u obzir podaci o ceni upotrebe običnih, štedljivih i LED sijalica, može se zaključiti da je, dugoročno gledajući, moguće ostvariti velike uštede u poslovanju svake firme/domaćinstva, koja se odluči na zamenu običnih ili štedljivih sijalica onima koje koriste LED tehnologiju. Kod zamene običnih sijalica LED sijalicama, uštede iznose do 90% , samo na troškovima električe energije.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO

Weiss light LED sijalice pomažu očuvanju životne sredine, jer se mogu 100%reciklirati i stoga su potpuno ekološki prihvatljive. Takođe, kako je več napred spomenuto, imaju očigledno manju potrošnju električne energije, što ide u prilog ekologiji

EKONOMIČNO

Weiss light je jedina domaća sijalica, koja je uz to i najjeftinija,  a najkvalitetnija, koju možete naći u prodaji. Traje duže od ostalih LED sijalica. Ima najbolji odnos utrošenog vata i izračenog svetla. Kod odlaganja sijalice, nema otpadnih materija, sve se reciklira, potpuno je ekološki ispravna. Rok trajanja je pet godina.

 

Sa Weiss lightom, štedite novac i električnu energiju!

 

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Budite slobodni da nam postavite vaša pitanja

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.