Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Od prvog dana osnivanja, kompaniju Weiss light  odlikuje inovativnost i usmerenost ka postavljanja na poziciju lidera u Evropi, kada je led rasveta u pitanju.

Usled plasiranja novih proizvoda iz razvoja u proizvodnju , u proteklih pet godina, uz primenu najnovijih tehničkih rešenja i poštovanja svih regulatornih zahteva, Weiss light je postao lider kada je led rasveta u pitanju, u jugoistočnom delu Evrope.

Do sada je uspešno realizovano           razvojnih projekata , koji uključuju ukupnno                       novih proizvoda.

Dobro edukovani, kreativni i motivisani saradnici, kompetentni menadžeri i lideri projekata, dobra saradnja sa svim sektorima u kompaniji, kao i adekvatna organizacija projektnih aktivnosti, predsatvljaju ključne faktore Weiss light kompanije.

Regulatorni tim sektora istraživanja i razvoja je u prethodnom periodu obezbedio    15 novih artikala, koje će uskoro biti plasirane na tržište . Dodatno se u procesu registracije i otvaranja novih postrojenja fabrike nalaze tri tržišta u našem regionu. I tu nije kraj! To je naša prednost i  glavni razlog zašto Weiss light.

Ovi proizvodi su potvrdu uspešnog razvoja i upotrebe, dobili kroz mnogobojnje renimirane nagrade.

srbijanka weiss
nekradljiva sijalica
led-sijalica
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.