International Health

Weiss Light rasveta je osvetlila i poslovni prostor ove međunarodne kompanije koja se bavi proizvodnjom i distribucijom suplemenata.
Moderni arhitektonski projekat novog poslovnog prostora kompanije International Health zahtevao je od rasvete zadovoljenje kako tehničkih, tako i dekorativnih kriterijuma.

 

 

KlijentInternational Health
Rok izrade14 dana

O projektu

Iz naše ponude, ugradnih, nagradnih, okruglih i četvrtastih LED panela, klijent je izabrao okrugli-ugradni panel, snage 18W, neutralno bele boje svetlosti od 4000K.
Prednost LED panela je u lepom i jednostavnom dizajnu, praktičnoj upotrebi i lakoj montaži. Zbog visoko kvalitetnih komponenti, postiže se maksimalna efikasnost i ušteda električne energije. Projektom je predviđeno i ambijentalno svetlo u pojedinim delovima poslovnog prostora, gde smo montirali WL LED traku, dok su se u pojednim kancelarijama i salama našli naši LED lusteri.

O proizvodu - WL Led panel

Led panel E Light daje dug radni vek i uštedu električne energije. Zbog visokokvalitetnih komponenti, sa manjim utroškom električne energije postiže se maksimalna efikasnost. Led panel je proizvod koji u zavisnosti od modela ima snagu od 3W do 24W, jačinu svetlosti od 150 do 2050 Lm i može proizvesti toplu, neutralnu i hladnu boju svetlosti. Prednost led panela je u lepom i jednostavnom dizajnu, praktičnoj upotrebi i lakoj montaži. Nema sijalično grlo već je integrisan, tako da nema zamene sijalice i održavanja pa se time štedi na vremenu.

Specifikacija proizvoda

Snaga 3w – 24w
Boja svetla 2700K-6500K
Svetlosni fluks 150Lm – 1920 Lm
Tip LED diode SMD2835
CRI 80
Radni napon 85-265V