Samson Pro

Nakon 3 izrađena modela serije Pro rešili smo da tržištu ponudimo i jedan proizvod koji će svojom snagom i intezitetom moći da pruži ogromnu količinu svetla čak i sa najviših tačaka proizvodnih hala.
Tako smo i došli do pojačane verzije Felix Pro modela koja nosi naziv Samson i koga takođe karakteriše
velika ekonomičnost kako u odnosu na konvencionalnu, tako i u poređenju sa LED produktima koji se mogu naći na tržištu. Samson Pro predstavlja sklop već dobro poznatih komponenti koje smo koristili i kod ostalih proizvoda Weiss Light serije Pro, koji su ostvarili neverovatne rezultate u različitim uslovima rada.
Uz još jednan spoj Osram LED modula i napajanja koje nam dolazi od strane renomiranog proizvođača – Meanwell, ovaj model čini i moderno dizajnirano kućište od ekstrudiranog aluminijuma i kaljenog stakla zbog kojih ovo rasvetno telo garantuje visok stepen IP i zaštite od mehaničkih uticaja.

Visoke performanse na delu

Kada se uzme u obzir da ova svetiljka može dati između 30.000 i 45000 lumena možemo reći da smo uspešno realizovali ideju o namenskom industrijskom reflektoru čiji potencijal se meri u ogromnoj količini svetla koji može da pruži. Jedan od projekata na kome ovaj LED reflektor pokazuje svoju svetlosnu moć je fabrički pogon za izradu betonskog čelika Metalfer Steel Mill, gde smo na 8000 kvadratnih metara postavili 234 rasvetnih tela, a gde temperatura u pojedinim delovima hale dostiže i 70 stepeni.

Specifikacija proizvoda

Snaga 235W
Boja svetla 2700K-6500K
Svetlosni fluks 29712 Lm
Svetlosna efikasnost ~126Lm/W
Stepen iskorišćenja >0.9
Vreme startovanja <0.5s
Radni napon 200-250V AC
Radni vek 30 000 sati
Radna temperatura -40C – +60C
Kućište Ekstrudovani aluminijum
Stepen zaštite IP 67
Stepen zaštite od meh. uticaja IK 08 i IK 10
Boja kućišta plastifikacija siva

Dimenzije proizvoda

Visina 280 mm
Širina 710 mm
Debljina 130 mm
Garancija 5 godina