Profil firme

WEISS LIGHT je prva srpska fabrika led sijalica, a danas predstavlja lidera u proizvodnji LED  rasvete u čitavom regionu. U proizvodonom pogonu na 1200 m2 u Ugrinovcima zaokružen je čitav proces proizvodnje, od repromaterijala do finalnog proizvoda. Kompanija je tokom godina bitno i kontinuirano investirala u tehnologiju i osoblje, nudeći konstantno tržištu nove ideje. Nakon decenije rada, razvijanja i sticanja iskustva u mogućnosti smo da ponudimo koncipirana rešenja LED sistema za osvetljavanje svih površina i objekata, najrazličitijih vrsta i namena.  
Osim što smo domaća proizvodnja ističemo se i po kvalitetu materijala koje koristimo u procesima izrade rasvetnih tela, po novitetima koje nudimo tržištu i korisnicim, po načinu proizvodnje i dobijenim priznanjima.

U laboratoriji za istraživanje i razvoj projektujemo sve komponente LED rasvete uz izradu prototipova i preliminarno testiranje. Pored inžinjera na najvišem naučnom nivou, industrijskih, mašinskih i estetskih dizajnera, laboratorija je opremljena i modernim mašinama, a koristi i najsavremeniju 3D softversku tehnologiju, koja omogućava kvalitetno izrađenu konstrukciju u skladu sa definisanim zahtevima i standardima. Nakon što se sve isprojektuje pristupamo proizvodnji i na kraju asemblaži elektronskih komponenti i sklopova.

Zahvaljujući sopstevnom proizvodnom pogonu, u mogućnosti smo da izađemo u susret brojnim zahtevima i projektima. Osim gotovih proizvoda, nudimo i rešenja za redukciju troškova, proizvođačka rešenja i tehničku i terensku podršku.
Fabrika trenuno upošljava preko 60 radnika, a kapaciteti proizvodnje su preko dva miliona rasvetnih tela u jednoj godini. Strogo se pridržavamo dogovorenih rokova, kvaliteta izrade i pristupačnih cena.

Svako naše odeljenje i sektor u mogućnosti su da pružaju samostalne i nezavisne usluge u domenima svojih područja rada. WEISS LIGHT je tu da klijentima omogući kompletnu uslugu i profesionalne savete, kako bi zadovoljili sve njihove zahteve i želje.