M Polish

Kada je neko predan poslu poput momaka iz M Polish-a, nama je još veće zadovostvo da rasvetom doprinesemo da celokupan utisak o firmi koja brine o izgledu najluksuznijih vozila u zemlji  podignemo na viši nivo. Ponosni smo na činjenicu da je mesto postalo izvor savršenih fotografija, a da u svemu tome bitnu ulogu igra Weiss Light RGB rasveta. Ono po čemu je ovaj tip rasvete popularan, je mogućnost varijacija i izmena boja u zavisnosti od potrebe.

KlijentM Polish
RasvetaRGB Linijska rasveta

O projektu

Specifičnost ovog projekta leži u tome da je rasveta rađena namenski po projektu klijenta.
Ovo je dokaz da kompanija Weiss Light izlazi u susret i kada su u pitanju zahtevna dizajnerska i arhitektonska rešenja, koja za naše radne timove predstavljaju izazov.
Projekat je zahtevao više različito sečenih profila kako bismo ispoštovali zadate uglove nacrta prilikom montaže, a rasveta je konfigurisana sa opcijom podešavanja boje svetla po zonama kao i kompletnog RGB sistema,
kojim se rukuje putem daljinskog upravljača.

Specifikacija proizvoda

RGB linijska rasveta je pruža mnoge mogućnosti naročito ukoliko imate potrebu da s’ vremena na vreme promenite ambijent. Weiss Light nudi namensku proizvodnju ovakve rasvete, tako da u zavisnosti od potreba projekta možete birati dužinu rasvetnih tela. Mogućnosti rasporeda i načina na koji će svetleti ovi proizvodi postavljeni po Vašoj želji su neverovatne, baš kao i utisak koji ovaj oblik rasvete ostavlja.