Mozzart

Njihov slogan kaže: „Donesi odluku“, a mi ne krijemo zadovoljstvo zbog činjenice da je najveća betting kompanija na ovim prostorima donela odluku da sarađuje upravo sa nama.
O rasveti brenda Mozzart brinemo od 2015 godine kada su nas ljudi iz ove kompanije kontaktirali želevši
da postojeću rasvetu zamene Weiss Light LED panelima.

 

KlijentMozzart
Broj rasvetnih tela1386 LED panela

O projektu

Nakon demontaže postojeće rasvete, u hodnike, kancelarije, konferencijske sale i ostatak predstavništva montirali smo okrugle, ugradne Weiss Light LED panele, snage 18w, neutralno bele boje – 4000K.
U objektu površine 7000 kvadratnih metara instalirano je 1386 panela, a pored svojih tehničkih karakteristika i znatno kvalitetnijeg svetla koje pruža ovaj proizvod u odnosu na konvencionalnu rasvetu, on je i veoma ekonomično rešenje naročito za objekte ovako velike kvadrature.

O proizvodu

Led panel E Light daje dug radni vek i uštedu električne energije. Zbog visokokvalitetnih komponenti, sa manjim utroškom električne energije postiže se maksimalna efikasnost. Ovaj led panel ima snagu 18W, jačinu svetlosti 1450 Lm i daje prijatnu toplu boju svetlosti. Okrulog je oblika a način ugradnje je ugradni. Prednost led panela je u lepom i jednostavnom dizajnu, praktičnoj upotrebi i lakoj montaži. Nema sijalično grlo već je integrisan, tako da nema zamene sijalice i održavanja pa se time štedi na vremenu. Najčešće se koristi za poslovni prostor, magacinski prostor, prodajne objekte, lođe, ostave, kupatila i itd…

Specifikacija proizvoda

Snaga 3w – 24w
Boja svetla 2700K-6500K
Svetlosni fluks 150Lm – 1920 Lm
Tip LED diode SMD2835
CRI 80
Radni napon 85-265V