Alatnica, alati za brizganje, duvanje i ekstrudovanje plastike

U alatnici se projketuju i proizvode alati za brizganje, duvanje i ekstrudovanje plastike. Alate, koji se dalje koriste za različite proizvodne procese projektujemo uz pomoć stručnih lica, nakon čega se vrši njihova izrada na CNC mašinama a potom i testiranje. Kao polazište, pri razvoju alata, naši dizajneri izrađuju idejno rešenje, trodimenzionalni tehnički crtež, koji zatim inžinjeri oblikuju u stvarni proizvod.

Ukoliko pružamo eksterne usluge ovog odeljenja, proces se započenje od uzorka ili crteža dostavljenog od strane klijenta. Sve alate koje izradimo se testiraju na našim mašinama i kao takvi se isporučuju.

Alatnica je opremljena kvalitetnim i visoko preciznim CNC i manuelnim mašinama: CNC četvoroosnom glodalicom, CNC strugom, brusilicom za ravno brušenje i erozimatom.

Ovo odeljenje je od velike važnosti i zalaže se za kvalitet i proširenje asortimana kako bi se zadovoljile potrebe različith grana industrije.

Profil firme

U proizvodonom pogonu na 1200 m2 u Ugrinovcima zaokružen je čitav proces proizvodnje, od repromaterijala do finalnog proizvoda. Kompanija je tokom godina bitno i kontinuirano investirala u tehnologiju i osoblje, nudeći konstantno tržištu nove ideje.

Tehnička opremljenost

Pored inžinjera i dizajnera, laboratorija je opremljena i modernim mašinama, a koristi i najsavremeniju 3D softversku tehnologiju, koja omogućava kvalitetno izrađenu konstrukciju u skladu sa definisanim zahtevima i standardima.

Zaposlenje

Weiss light je u stalnoj potrazi sa ljudima koji su spremni da se pridruže našem uspešnom timu. Pogledajte spisak otvorenih radnih mesta, popunite prijavu i konkurišite za poziciju koja vam najviše odgovara.