Bravarija, bravarske konstrukcije, obrada lima

U odeljenju bravarije, osim za sopstvene potebe, WL nudi i uslužnu izradu i montažu podkostrukcija i konstrukcija svih namena i veličina. Zaposleni u ovom odeljenju, limari, bravari, varioci, inžinjeri, imaju iskustva u obavljanju svih vrsta bravarskih poslova, kao i poslova vezanih za obradu lima. Od velike pomoći su CNC mašina za sečenje metalnih poloča i CNC mašina za savijanje metalnih ploča.

Bravarski poslovi podrazumevaju izradu metalnih predmeta, delova metalnih kostrukcija, obradu metalnih profila, a u mogućnosti smo da popravljjamo oštećene ili istrošene konstrukcije.

Različite radne operaciju su klijentima na raspolaganju: rezanje, turpijanje, brušenje, elektrozavarivanje...Vršimo i usluge sečenja i savijanja lima. WEISS LIGHT vam nudi sve što Vam je potrebno iz oblasti crne metalurgije na jednom mestu.

Profil firme

U proizvodonom pogonu na 1200 m2 u Ugrinovcima zaokružen je čitav proces proizvodnje, od repromaterijala do finalnog proizvoda. Kompanija je tokom godina bitno i kontinuirano investirala u tehnologiju i osoblje, nudeći konstantno tržištu nove ideje.

Tehnička opremljenost

Pored inžinjera i dizajnera, laboratorija je opremljena i modernim mašinama, a koristi i najsavremeniju 3D softversku tehnologiju, koja omogućava kvalitetno izrađenu konstrukciju u skladu sa definisanim zahtevima i standardima.

Zaposlenje

Weiss light je u stalnoj potrazi sa ljudima koji su spremni da se pridruže našem uspešnom timu. Pogledajte spisak otvorenih radnih mesta, popunite prijavu i konkurišite za poziciju koja vam najviše odgovara.