Obrada, prerada, brizganje plastike

Nudimo i usluge odeljenja za obradu plastike.

Prerađujemo sve vrste tehničke plastike: PA, PA6, PA06, ABS, PC, PBT, PE, PP. Brizganje je danas najrašireniji tehnološki postupak i najčešće korišćeni metod prerade plastičnih materijala. Osim brizganja, tehnologije koje koristimo su i ekstrudovanje i duvanje plastike.

Za potrebe ovog odeljenja raspolažemo sa dve brizgaljke proizvođača Arburg na kojima postoji mogućnost postavljanja različitih kalupa (proizvedenih alata).

Profil firme

U proizvodonom pogonu na 1200 m2 u Ugrinovcima zaokružen je čitav proces proizvodnje, od repromaterijala do finalnog proizvoda. Kompanija je tokom godina bitno i kontinuirano investirala u tehnologiju i osoblje, nudeći konstantno tržištu nove ideje.

Tehnička opremljenost

Pored inžinjera i dizajnera, laboratorija je opremljena i modernim mašinama, a koristi i najsavremeniju 3D softversku tehnologiju, koja omogućava kvalitetno izrađenu konstrukciju u skladu sa definisanim zahtevima i standardima.

Zaposlenje

Weiss light je u stalnoj potrazi sa ljudima koji su spremni da se pridruže našem uspešnom timu. Pogledajte spisak otvorenih radnih mesta, popunite prijavu i konkurišite za poziciju koja vam najviše odgovara.