Plastifikacija metala, uslužno plastificiranje metala

Ukoliko želite da zaštitite svoj proizvod od oštećenja, habanja ili korozije, plastifikacija je pravo rešenje za vas. WEISS LIGHT vrši i uslužno plastificiranje.

Kao najzastupljeniji vid površinske zaštite, plastifikacija označava proces farbanja metala bojom po sugestijama, porebama i ukusu klijenata. Mogu se postići različiti površinski efekti kao što su sjaj, mat efekat, metalik...Proizvodni proces i kvalitet garantuje strukturu i boje koje su veoma otporne na vremenske neprilike.

Tehnološki postupak se odvija u nekoliko faza: pod pripremom podrazumevamo dezoksidaciju i odmašćivanje gde se otklanja površinska prljavština i masnoća, zatim sledi proces presvlačenja površine metala elektrostatskim nanošenjem praha (bojenjem), nakon čega se polimerni prah zagreva u peći za polimerizaciju na temperaturi od oko 180 stepeni. Za uspešan proces potrebno je hlađenje, ispiranje i sušenje toplim vazduhom, nakon čega se proizvod pakuje prema zahtevu krajnjeg kupca radi  uspešne isporuke.

Profil firme

U proizvodonom pogonu na 1200 m2 u Ugrinovcima zaokružen je čitav proces proizvodnje, od repromaterijala do finalnog proizvoda. Kompanija je tokom godina bitno i kontinuirano investirala u tehnologiju i osoblje, nudeći konstantno tržištu nove ideje.

Tehnička opremljenost

Pored inžinjera i dizajnera, laboratorija je opremljena i modernim mašinama, a koristi i najsavremeniju 3D softversku tehnologiju, koja omogućava kvalitetno izrađenu konstrukciju u skladu sa definisanim zahtevima i standardima.

Zaposlenje

Weiss light je u stalnoj potrazi sa ljudima koji su spremni da se pridruže našem uspešnom timu. Pogledajte spisak otvorenih radnih mesta, popunite prijavu i konkurišite za poziciju koja vam najviše odgovara.